Wie zijn wij?

Op de Johan Frisoschool nemen wij allemaal graag onze eigen verantwoordelijkheid in het leer- en ontwikkelproces van de kinderen. Ons team bestaat uit meer mensen dan alleen zij die voor de klas staan. Samen staan we voor goed onderwijs in een rustige, veilige en schone omgeving. Ontdek met wie je kind te maken krijgt. Iedereen doet ertoe in onze schoolgemeenschap. De leerkrachten en onderwijsassistenten in het overdragen van kennis en vaardigheden op de kinderen. De gymleraar in het voldoende laten bewegen van de kinderen. De IB’ers in de extra begeleiding wanneer een kind extra zorg nodig heeft.

De conciërges in het aanbieden van een schoolgebouw waar alles op orde is. De schoonmakers in het spik en span maken van de lokalen, gemeenschapsruimtes en gangen. De directeur in het leiding geven aan de locaties en schoolorganisatie. 

Samen creëren we de veilige leeromgeving die je zoon of dochter nodig heeft om zich verder te ontwikkelen. Met wie je kind te maken heeft, zie je op de teamfoto!.