Leerkrachten team Johan Frisoschool Wageningen

Rudi Hemmen

Bent u op zoek naar een goede en leuke basisschool voor uw kind? We maken dan graag nader kennis met u in een gesprek. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Rudi Hemmen via directie@johan-frisoschool.nl of 0317 – 419774.

In de schoolgids vindt u alvast veel informatie over onze school. Daarnaast is er op school een brochure verkrijgbaar “Voor het eerst….” Hierin staat informatie voor ouders van kinderen die voor het eerst naar onze school komen.

Wilt u uw kind op onze school aanmelden, dan kan dat via het inschrijfformulier.

Samen met de leerkracht  bepaalt u wanneer uw kind (maximaal vijf keer een dag) voorafgaande aan de vierde verjaardag op school komt wennen.  Door deze wendagen kan uw kind al geleidelijk kennismaken met school, voordat het vanaf de vierde verjaardag ‘echt’ kleuter is.