Twee pauzes op een dag

Rond tien uur eten en drinken de kinderen iets om daarna buiten te gaan spelen. Andere groepen gaan juist eerst naar buiten om daarna iets te eten en drinken. Op die manier is het minder druk op het plein en is er meer ruimte om te spelen. Tussen de middag gat dit op dezelfde manier. De kinderen lunchen met hun eigen groep en hun eigen leerkracht in het eigen lokaal. Tijdens het buiten spelen zijn er leerkrachten, onderwijsassistenten en/of een conciërge buiten om toezicht te houden. Tijdens een van de twee pauzes op een dag heeft de eigen leerkracht een pauzemoment.

Overblijven en buitenschoolse opvang

In ons vijf-gelijke-dagen-model heeft je zoon of dochter school van half negen tot twee uur. Hij of zij blijft dus vijf dagen in de week over, óók op woensdag. 

Wil je je kind opgeven voor buitenschoolse opvang, dan kan dat altijd bij Kindercentrum Schateiland. Dit ligt voor locatie Noord aan de andere kant van het schoolplein. Verder biedt ook Kindercentrum Het Kievitsnest buitenschoolse opvang voor kinderen tot en met 10 jaar. Dit kindercentrum ligt vlakbij onze locatie Zuid. Ook is er BSO De Thuisclub, een sport-BSO.