Overblijven en buitenschoolse opvang

In ons vijf-gelijke-dagen-model heeft je zoon of dochter school van half negen tot twee uur. Hij of zij blijft dus vijf dagen in de week over, óók op woensdag. Terwijl de leerkracht tussen de middag een half uur luncht, begeleidt een medewerker van Kindercentrum Schateiland de kinderen in de klas. Dat gebeurt zonder dat Schateiland daarvoor een vergoeding vraagt. Dat vinden we heel tof! Wil je je kind opgeven voor buitenschoolse opvang, dan kan dat altijd bij Kindercentrum Schateiland. Dit ligt voor locatie Noord aan de andere kant van het schoolplein. Verder biedt ook Kindercentrum Het Kievitsnest buitenschoolse opvang voor kinderen tot en met 10 jaar. Dit kindercentrum ligt vlakbij onze locatie Zuid.