Kennismaking

De keuze van een basisschool voor je zoon of dochter maak je niet zomaar. Je wilt zeker weten dat je kind zich thuis voelt op de nieuwe school. Dat het lekker in zijn vel zal zitten. School komt toch vijf dagen in de week terug. Daarom nodigen wij je graag uit om eens rustig te grasduinen door de website van onze school. Om daar een gevoel bij te krijgen. Hoe wij als school in de samenleving staan, hebben we verwoord onder Onze school, met gebruikmaking van het beeld van een huis.

Kennismaking

Als je aanbelt bij de Johan Frisoschool, heten wij jou en je kind hartelijk welkom. Laten wij je graag ons hele ‘huis’ zien, van het fundament tot aan de groene omgeving. De directeur of een leerkracht vertelt je alles wat je weten wilt over de school en het onderwijs. Tijdens de rondleiding die hij/zij je geeft, kun je de open sfeer proeven, de rust en de veiligheid waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Aanmelden

Wanneer je na de kennismaking met onze school je kind wilt aanmelden, hoef je alleen maar het aanmeldingsformulier van deze website te downloaden en in te vullen. Stuur het ondertekend naar directie@johan-frisoschool.nl en alles komt in orde. Ben je net verhuisd naar Wageningen en wil je je kind op onze school aanmelden? Van harte welkom. We vertellen graag wat wij kunnen bieden. In ons intakegesprek bespreken we dan onder andere het onderwijskundig rapport dat de ‘oude’ school ons heeft gestuurd.

Wij hopen op een mooie samenwerking met jullie als ouders, waarbij de belangen van jullie kind centraal zullen staan.