Kennismaking

U bent op zoek naar een basisschool voor uw zoon of dochter. In Wageningen is veel keus in scholen met ieder zijn eigen karakter en visie op onderwijs. Dit maakt het soms lastig om een passende keus te maken. 

Kennismakingsgesprek

We nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek waarbij we u vertellen over de manier van werken op de Frisoschool. Ook lopen we een rondje door de school. We doen dat het liefst onder schooltijden. Dan ervaart u de sfeer en de manier van werken het best. 

Wachtlijsten 
Wij werken niet met wachtlijsten. We passen het aantal groepen aan op het aantal aanmeldingen. Op die manier zitten we normaal gesproken nooit vol en kunnen we alle leerlingen een plekje geven. 

Open dagen 
Naast de mogelijkheid van een kennismakingsgesprek op afspraak, kunt u ook binnenlopen op een van onze open dagen. In schooljaar 2023/2024 zijn die op woensdag 1 november en vrijdag 15 maart op locatie Noord en op vrijdag 3 november en woensdag 13 maart op locatie Zuid. 

Aanmelden en wennen 
Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier. Ongeveer 6 weken voordat uw kind naar school komt neemt de leerkracht van groep 1-2 contact met u op. Uw zoon of dochter mag dan, voor de eerste echte schooldag, een paar ochtenden wennen in de klas 

Maak een afspraak! 
Via directie@johan-frisoschool.nl of telefonisch via 0317 – 419 774 (locatie Noord)  
of 0317 – 415 011 (locatie Zuid) kunt u een afspraak maken met de directie voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Aanmelden

Wanneer je na de kennismaking met onze school je kind wilt aanmelden, hoef je alleen maar het inschrijfformulier van deze website te downloaden en in te vullen. Stuur het ondertekend naar directie@johan-frisoschool.nl en alles komt in orde. Ben je net verhuisd naar Wageningen en wil je je kind op onze school aanmelden? Van harte welkom. We vertellen graag wat wij kunnen bieden. In ons intakegesprek bespreken we dan onder andere het onderwijskundig rapport dat de ‘oude’ school ons heeft gestuurd.

Wij hopen op een mooie samenwerking met jullie als ouders, waarbij de belangen van jullie kind centraal zullen staan.